Vyhlídka Máj PRIMA Česko

Naší obci dominuje vyhlídka Máj, místo, kam od roku 2014 proudí davy lidí, turistů a také cizinců, dokonce autobus se tu objevil.Dostal jsem od obce „mandát/důvěru“ – rozuměj spoustu práce – abych se postaral o usměrnění té situace, která nás tady opravdu trápila. Auta všude, pošlapané pole, odpadky, podřezané stromy na Máji, zničené pozemky, v lese nepořádek, apod.

Zkusím sem dát video z jednoho pořadu, které pro mě bylo velice důležité a opravdu mě neskutečně pozitivně povzbudila spolupráce s panem redaktorem. 🙏👍

Vyrobil jsem speciální stránky (krnany.info), požádal Google a Mapy.cz o změnu tras, a změnu navigací, pověsily se v místě a na příchozích cestách cedule atd. atd.

Vyhlídka Máj v televizi

Oslovila mě na konci září Prima, že pro pořad PRIMA Česko natáčí reportáž o Máji. Měl jsem hodně obavy z takové akce, protože si dokážu představit, co všechno by mohli vystříháním různých částí reportáže způsobit. Ale přesto jsem s natáčením souhlasil.

Za 15 minut to bylo hotovo a pak 20 dní čekání……

Včera v neděli na PRIMA Česko reportáž odvysílali. Tady je odkaz, od cca 10 minuty.

Byl jsem velice mile překvapen, jak to celé redaktor Karel Rychlý uchopil. Na místě se zajímal, kladl detailní otázky, ptal se na situaci před zájmem o Máj, před Covidem a po Covidu, ptal se, co nás trápí – a to uvedl do reportáže.

Pro mě příjemná zkušenost a doufám, že pomohla hlavně Máji

PS: jo a říkám ji ženský jménem, je přece krásná 😇

By Editor

One thought on “Vyhlídka Máj, reportáž na PRIMA Česko 2022”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..